موعود

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

اسلام پزشک بی دارو-(.غذا شناسی اسلام)

30 اردیبهشت 1394 توسط فاطمه سورانی یان چشمه

گوشت

اسلام گوشت را جزء غذای انسان میداند ولی همان اندازه که برای آن ارزش قائل است

زیاد خوردن آن را مکروه و ناپسند میداند.

اسلام گوشت را سبب تسکین غم واندوه دانسته و گوشت را علاج بواسیروبرای بیماری یرقان

تجویزنموده است.

امام صادق می فرماید:سه چیز بدن را درهم میشکند وگاهی میکشد گوشت کهنه یکی از سه چیز است.

ماهی

ماهی ها به دو دسته تقسیم میشوند:ماهی های بدون پولک که گوشت آنان حرام است و ماهی های پولک دار که حلال گوشت اند.از نظر اسلام مصرف زیادگوشت ماهی درست نیست زیرا بدن را لاغرمیکند و سل می آورد

ماهی های غیرپولک دار وخرچنگها ازجسد ماهی های دیگر تغذیه میکنندمخصوصا خرچنگها بخوردن جسد انسان علاقه زیادی دارند.گوشت ماهی و خرچنگ دربدن ایجادکهیر میکند این کهیرنتیجه مسمومیت خون است

نمک

نمک یا  کلرو سدیم چیزی است که دراسلام به آن سفارش شده است:

رسول اکرم(ص)می فرمایند:غذا جز با نمک اصلاح نمی شود.

اسلام مخصوصا سفارش می کندکه هنگام شروع وپس از پایان غذا نمک مصرف گردد.

پیامبر(ص) به امیرمومنان(ع)فرموده است:غذایت را با نمک شروع کن و با نمک پایان ده زیرا کسی که این دستور را رعایت کند از امراض گوناگونی مصون خواهد ماند که بعضی از آنها دیوانگی.جزام(خوره)وپیسی است.

بدن انسان روزانه هفت الی 8گرم کلرو سدیم احتیاج دارد واین مقدار ممکن است به وسیله تغذیه.داخل بدن شودولی گاهی هم به اندازه کافی از این راه به بدن نمی رسد.بایدشخص .آن را به غذای خودبیفزاید

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

موعود

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس